Pink Zebra

Azok a kényelmes magas sarkú cipők …

 stiletto accident

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A magas sarkú cipő szép tartást ad, a lábakat hosszúnak és kecsesnek mutatja. Azonban nem a legkényelmesebb viselet.

Már a középkorban hódított, akkor viszont inkább a praktikussága miatt. Ugyanis abban az időben a szennyvizet az utcára vezették ki és ha nem akartak bokáig gázolni benne, elkelt egy kis magasítás.

Majd a velencei kurtizánok is elkezdték hordani a termetet királynőivé varázsoló hatása miatt. Később a magas sarok a jómód egyik mutatója volt és a férfiak is előszeretettel viselték. A világháborúk miatt egy időre a háttérbe szorult, majd a 70-es évektől ismét szinte minden nő gardróbjában megtalálható.

És akkor most tegye fel a kezét, akivel nem történt még magassarkúban kisebb-nagyobb baleset! Szinte elkerülhetetlen, főleg a magasabb verziókban tipegve.

Most nevessünk egy jót másokon, vannak eléggé megcifrázott esések, nekem a könnyem is folyt, miközben néztem!

 

 

Na, és vannak a modellek. Irigyeljük őket, mert szépek, magasak, vékonyak, gyönyörű ruhákban pompáznak, sikeresek … és most RÖHÖGJÜNK rajtuk, mert ugye legszebb öröm a káröröm! 🙂 

 

 

És hogy ne mondjuk, hogy ezt mind csak a pasikért tesszük meg, ők meg bebújnak a tornacipőjükbe és máris jól néznek ki! Vannak, akik kipróbálják, milyen a nők helyében lenni, sőt, szerintem jobban is csinálják! Ha elvonatkoztatunk attól, hogy férfiakat látunk a videón, eszméletlenül szexi táncot lenyomnak és bőven lenne mit tanulnunk tőlük. 

 

 

 

Csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához és iratkozz fel a Blogkövetésre a heti hírlevélért, ne maradj le egy bejegyzésről sem!

 

 

Forrás: http://highheelsshoesimages.blogspot.hu/2012/05/modelling-runway-accidents-it-can-be-you.html

http://kaposvarmost.hu/magazin/kultura/2014/02/22/a-magassarku-cipo-tortenete_10105.html

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!