Pink Zebra

Miss Bizarr – a legfurcsább szépségversenyek

bags-on-head-via-wip-wap-web

 

Elérkezett a szépségversenyek szezonja. Azt már tudjuk, hogy az indulók szívükön viselik a világbéke megvalósulását, valamint csupa nemes erénnyel vannak megáldva. Azt azonban nem tudtuk, hogy mit el nem viselnek a hölgyek azért, hogy a magukénak mondhassanak egy-egy Miss címet: ezért eltűrik, ha majomfejet tesznek rájuk, virslivel tekerik körbe, vagy bepelenkázzák őket. Nézd meg Te is a legbizarabb szépségversenyeket! 

 

Miss Röntgen nyertesei: Marianne Baba, Lois Conway és Ruth Swensen, akiknek a tökéletes tasttartásuk alapján 1956 májusában Chicagoban szavaztak bizalmat a Nemzetközi Csontkovács Egyesület zsűritagjai.

winning-models-marianne-baba-l-lois-conway-c-and-ruth-swensen-standing-next-to-plates-of-their-x-ray-during-a-chiropractor-beauty-contest-via-grungegeekdes

Miss Pelenka: Betty Barett megkoronázása, pontosabban pelenkázása látható 1947-ben az amerikai pelenkagyártó intézet pártfogásában.

betty-barrett-diaper-queen-for-diaper-service-convention-chicago-1947-via-vintagegal

Miss Bűbáj Tekintet résztvevői Floridában, 1930-ban. A lényegre koncentrálás érdekében az arc többi részét egyszerűen letakarták.

miss-lovely-eyes-contest-florida-1930s-via-pinterest

Miss Kolbász: Geene Courtney. A szponzor a Zion Hús Társaság volt a nemzetközi hot dog héten 1955-ben.

geene-courteney-sausage-queen-sponsored-by-the-zion-meat-company-during-national-hot-dog-week-1955-via-paul-malon-flickr

Miss Homár: a képen Harry Hackney homárnak öltözött hölgyekkel látható, akik az Atlanta Cityben rendezett szépségparádén ebben az öltözékben vonultak fel, nem kis feltünést keltve.

Képkivágás

Miss Láb verseny résztvevői 1949-ben.

beautiful-legs-contest-1949-photo-by-alfred-eisenstaedt-life-magazine-via-vintage-es

Miss Tengerpart: a szépségek megmérettetésekor csak a testalkalt számított, ezért az érdemtelen fejrészt egy rettenetes papírzacskóval takarták le.

bags-on-head-via-wip-wap-web

Miss Marilyn Monroe: 1958-ban az angliai Hastingben rendezett alakversenyen nem bízták véletlenre a dolgot, aki belepasszolt a sablonba, az nyert.

marilyn-monroe-look-a-like-competition-at-hastings-15th-july-1958-via-brideman-art

Gary Owen látható a színpadon a Miss Majom versenyén 1972-ben Kaliforniában. A dicsőséges elismerést a 2. számmal induló Dominique Green nyerte el, aki egyben megkapta a Majmok bolygója egyik szerepét is.

most-beautiful-ape-beauty-competition-1972-via-retronaut

Miss Dundi és Gyönyörű verseny 1960-ban Londonban. A győztes részt vehetett a Legelbűvölőbb brit dundi elnevezésű produkcióban.

       miss-fat-and-beautiful-contest-ca-1960-via-jezebel-see-movie

 

 

Ilyen szemöldökökkel inkább ne menj szépségversenyre … és utcára sem! 🙂

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre!   

 

Forrás: http://ridiculouslyinteresting.com/2012/12/27/unusual-retro-beauty-contests/

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!