Pink Zebra

Macska az aurámban

personal-space16

 

Az állatok nem ismerik a magánszféra fogalmát, mindig és mindenhol ott vannak, kivéve ha Te kifejezetten játszani, vagy simogatni szeretnéd, akkor természetesen nem lehet felébreszteni őket a legmélyebb álmukból. Bubu nevű cicánk szerintem le is vizsgázhatott volna helyettem, mert mindig ott kellett lennie tanulásnál. Pontosabban szólva habtestével minden alkalommal beterítette a szakkönyveket, még az olvasólámpa szoláriummal felérő hatása sem zavarta, akkor sem volt jó 20 cm-rel arrébb feküdni, hiába csúsztattam észrevétlenül félre. Ha TV-t akartam nézni, sosem láthattam a teljes képernyőt, mert egy lelógó farkinca minden alkalommal kitakart egy tekintélyes részt (ekkor már nem volt érdekes a tanulnivaló). Neked is ilyen a kis kedvenced?

 

personal-space3

Magánszféra personal-space2  personal-space4 personal-space5 personal-space6 personal-space7 personal-space8 personal-space9 personal-space10 personal-space11 personal-space12 personal-space13 personal-space14 personal-space15  personal-space17 personal-space18

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához és iratkozz fel a blogkövetésre a heti hírlevélért, ne maradj le semmiről! 

 

Forrás: http://www.sadanduseless.com/2015/04/personal-space/

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!