Pink Zebra

Tengerparti reality

i_beach_expectations_vs_reality_4fa4f6e98bf8c

 

Egész évben a nyaralást várom, mert az teljesen kikapcsol, feltölt egy évnyi energiával, rosszabb napokon pedig az élményekkel töltekezem. Az idő folyamatosan szépíti az emlékeket, hideg téli napokon például azon szoktam merengeni, milyen jó is lesz a finom meleg homokba lépdelni, miközben tenger morajlását hallgatom. Valójában ez úgy szokott történni, hogy amint egy üdvözült mosollyal az arcomon hozzáérintem a lábam az egyébként tűzforró homokhoz, ősi rituális unga-bunga táncosokat megszégyenítő módon kapkodom a lábamat a nyakamig, és próbálom fénysebességgel elérni az enyhülést nyújtó hűsítő habokat, mindeközben igyekszem a feltörekvő szitokszavakat a számban tartani. Igazából ezt sem tudom kiábrándító tényezőnek venni, minden évben eljátszom, és most is nosztalgikus mosolygással gondolok rá. Egy nyaralásban minden szép, erre kell koncentrálni, még ha az elképzelt kép köszönőviszonyban sincs a valósággal.

 

Lehet, hogy a tökéletes tisztaságú homokban egy tengeri csillagra számítasz, aki csak arra vár, hogy fényképezkedj vele, valójában egy eldobott műanyag palackra bukkansz:

i_beach_expectations_vs_reality_001_4fa4f6ec9729f

Csodás, színes halak, és óriásteknős helyett magányosan lubickolsz a víz alatt:

i_beach_expectations_vs_reality_002_4fa4f6ef29299

Este a tükörbe sem kell nézned, mert már érzed, hogy a napsütötte barnaság helyett pecsenyepiros, hólyagokkal teli teli tested kiált hűsítő krémért:

i_beach_expectations_vs_reality_003_4fa4f6f227a7c

Homokvárat mindenki tud építeni, de a tiéd a csata utáni pillanatokat idézi:

i_beach_expectations_vs_reality_004_4fa4f6f5b1dc6

 A szörfösökről csak jó képet lehet készíteni, ha szerencséd van, talán úgy esel, hogy ne látszódjon, hogy te vagy a képen:

i_beach_expectations_vs_reality_005_4fa4f6f84e9d9

Gyönyörű bombanők és álompasik lepik el a strandodat, de eltereli a figyelmed egy vitamingombóc székével vívott küzdelme: 

i_beach_expectations_vs_reality_006_4fa4f6fc1a69b

A tengerparton nagyon szexinek érzed magad fotózás közben, majd otthon visszanézve egy partra vetődött elefánt kacsint vissza rád:

6f75c9d9f3da07e7549310f927b04a62

A katalógusban beígért pálmafa lehet, hogy ott van a tengerparton, csak a hömpölygő strandoló áradattól nem látszik:

  ecee73213ad4f31c1628d11ae6cbeb9a

A strandról hazaérvén hófehér ruhában tökéletes kinézettel csupamosollyal pózolhatnátok egy kanapén, ha nem lenne mindenütt homok, homok és homok:

i_beach_expectations_vs_reality_007_4fa4f6fea767e

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂  

 

 

Forrás: http://www.humorsharing.com/beach-expectations-vs-reality/6114, http://humormadness.com/meanwhile-beach-30-photos/3/,

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!