Pink Zebra

Gyerekszépségverseny – harmincasnak kinéző ötévesek

gyerekszépségverseny

 

Minden kislány életében eljön a pillanat, amikor ki szeretné próbálni, milyen is az anyukája bőrébe bújni, felpróbálni a ruháit, ékszereit, magassarkú cipőit, felkenni egy kis rúzst, szemfestéket… Ilyenkor az anyukák mosolyogva nézik őket (kivéve, ha valami méregdrága krémet végigkennek magukon és mellesleg a fél kanapén), hogy lám, nő lesz belőle 🙂

De van, akiknek ez nem elég. Úgy gondolják, hogy az ő gyerekük a legszebb és gyerekszépségversenyekre járnak velük. Van belőle a cuki kategória, ahol valóban gyerekek maradnak, édesen mosolyognak, csetlenek-botlanak a színpadon, majd valami kis ajándékkal távoznak a versenyről.

Amerikában azonban ebben is túlzázokba tudnak esni. A kislányokra – akik néha még beszélni is alig tudnak – sokszáz vagy éppen -ezer dolláros estélyi ruhakölteményeket aggatnak, műköröm, műszempilla, barnítóspray, műfogsor “jár” nekik, majd miután kész lesz belőlük az élő “karácsonyfa”, mehetnek a kifutóra. És mit csinál a gyerek ennyi macera után? Hisztizik. De ha még nem, akkor majd az eredményhirdetés után fog, ha nem ő nyer. Az anyukák pedig próbálják rávenni őket, hogy a betanult koreográfiát, mosolyt, lépéseket mutassák be a zsűrinek is. Szerintem nagy részük saját álmait próbálja megvalósítani a gyerekén keresztül, ha már belőle nem lett szépségkirálynő, legalább a lányából legyen az!

Nézzétek ezeket az “őszinte” mosolyokat… 🙁

 

a2

a3

a4

a5

a6

a7

a8

a9

a10

 

 

Vannak bizarr szépségversenyek felnőtteknek is, nézd meg itt!

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre (itt, jobbra), ne maradj le semmiről! 🙂

 

 

Forrás: http://www.oddee.com/item_97899.aspx

http://firsttoknow.com/16-horrifying-child-beauty-pageant-pictures/

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Irma Czirok says:

    Egyszerűen felfoghatatlan számomra hogy engedhetik ezt meg bármely országban is. Szerintem mindenütt van ifjúságvédelmi szervezet, de a szülőket is felelősségre kellene vonni. Fel fognak nőni úgy, hogy nem is volt gyerekkoruk. Koravén állapotukat élik.

  2. oldspeky says:

    Őszinte mosoly?
    Ugyan már… Ezeken a szerencsétlen gyerekeken nagyon is látszik hogy a hátuk közepére sem hiányzik ez az egész.
    Idióta szüleik belekényszerítik porontyaikat, megfosztva őket a boldog gyerekkoruktól, vajon milyen felnőtté fognak válni majd, ha kimaradt életük egy nagyon is meghatározó epizódja.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!