Pink Zebra

Állati barátságok

Az igaz barát szemből támad – mondta Oscar Wilde. Nincs annál kedvesebb látvány, amikor szembesülünk vele, hogy az állatoknak is vannak barátaik. És ha ez a kapocs ráadásul különböző állatok között alakul ki, elgondolkodva figyeljük őket: vajon ők tisztában vannak vele, hogy nem a másik állatfajhoz tartoznak? Mi lehet a barátság mozgatórugója? Vadállatok esetében feltámad-e az ösztön?… Tovább »

A delfinek sem mindig olyan cukik

  Nyaralás alkalmával semmiképp ne hagyjuk ki a delfin show-t, amennyiben van rá lehetőségünk. Ezek az örök mosolyú tengeri állatok különleges élménnyel gazdagítanak, hiszen az általuk kiadott hangok és rezonanciák pozitív hatással vannak az ember ideg- és energiarendszerére. Ennél pozitívabb hatást csak az alábbi összeállítás váltja ki, amiből kiderül, hogy a delfinek sem viselkednek mindig úgy, ahogy azt tőlük… Tovább »

Az állatok látják a Pokémonokat?

  A PokémonGo napjaink sikerjátéka, egyszerűen beszippantotta a fiatalokat, de az idősebbeket is, mindenki az okostelefonokkal mászkál és a különleges Pokémonokra vadászik. Néha a kis figurák különleges helyeken tűnnek fel, ide-oda felülnek… És van, hogy a háziállatainkkal “bandáznak”. És mintha az állatok is érzékelnék őket, erről tanúskodnak ezek a japán játékosoktól megjelentetett fotók. Na, látják… Tovább »

Ilyen egy zeneimádó kutya – cukiságbomba!

  Szereted a zenét? Ha meghallod a kedvencedet, önkéntelenül is elkezd járni a lábad, bólogatni a fejed, ujjaiddal a ritmust ütöd és közben pedig mosolyogsz? Nem csak az emberekre lehet ilyen hatással a muzsika. Ez a golden retrier mosolyog, ha szól a zene és elkomorul, ha abbamarad. Hogy lehet már ennyire cuki?! 🙂    … Tovább »

Kutya legyek, ha beveszem a gyógyszert!

  A gyógyszereket nem szeretjük. Egyrészt azért, mert ha már az kell, azt jelenti, betegek vagyunk, másrészt pedig az íze is rossz (kivéve a gyerek kanalas orvosságé, amit tényleg szerettünk tesómmal, amíg kicsik voltunk.) Az egyéb gyógyszereket viszont Anyukám összetörte és mézzel vagy lekvárral vegyítve adta nekünk. Nem volt jó íze így sem, sőt, de… Tovább »

Lusta macskának rajzolj kalandot!

  Az internet népe imádja a cicákat. Ha megjelenik egy cicás kép, máris jönnek rá a like-ok, megosztások. Pláne így van ez, ha a macsek valamilyen vicces szituációban van lefotózva, ami valljuk be, nem olyan nehéz egy macskánál. De mit csináljon az a gazdi, akinek a cicája álló nap csak üldögél? Rajzoljon!   Íme az… Tovább »

Élvezd te is az őszt!

  A legtöbbünknek nem a kedvenc időszaka az ősz. Jönnek a hűvösebb napok, sötétség, köd, eső…  De fel lehet fedezni ennek az évszaknak is a szépségeit. Ha kimegyünk egy kicsit a természetbe, de akár a kertbe is, minden csupa vibráló szín! Ha éppen jó idő van, jókat lehet kirándulni vagy akár csak elüldögélni egy kávézó… Tovább »

Kőmíves Kelemen kutyái

  Bizonyára mindenki ismeri Kőmíves Kelemen balladáját, mely szerint Déva várát nem sikerült felépíteni, mert mindig leomlik. Az ott dolgozó 12 kőműves kitalálja, hogy az segíthet, ha egyikük feleségét tűzbe dobják és a keletkezett hamu segít összetartani a falakat. Kelemen felesége volt az első, aki arra járt, meg is tették vele, amit megbeszéltek, a vár… Tovább »

Mutatjuk, milyen az igazi libasor

  Ezt a cukiságot! Ennek a kétszemélyes holland rezesbandának igencsak különleges mazsorettjei vannak! A táncot még kicsit gyakorolni kell, de az egyszerre menetelés már majdnem megy 🙂       Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂    ... Tovább »

Michael Flatley legújabb tanítványa egy papagáj?

    Ha a papagájok különleges képességeiről van szó, akkor általában a beszédre gondolunk, hosszas gyakorlás után ki tudják mondani, hogy Gyurrrrika vagy Lórrrrika vagyok, illetve a “viccesebb” gazdikkal rendelkezők egész szépen megtanulhatnak káromkodni is 🙂 De van olyan papagáj is, amelyik a csőre helyett inkább a lábát használja és egész jól ír szteptáncol. Kitűnően… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!