Pink Zebra

Ásító celebek

    Ásítani mindenki szokott, ha akarja, ha nem. Sajnos ez a legtöbb esetben illetlennek számít, ezért próbáljuk egy darabig elnyomni, aztán az ellenállást feladva leplezni.  Vannak nehezítő körülmények, mint pl. egy új munkahely, ahol kénytelenek vagyunk érdeklődést színlelni, így egyedi technikát kell kialakítani az elrejtésére. Az én bevált módszerem a szakirodalom mögé rejtőzés, remélem még nem keltettem… Tovább »

Mert a nézését és a járását letagadná

  Valljuk be: mindenkiről, így Rólad is készültek már olyan fotók, amiket legszívesebben letagadnál. A celebek talán a száz aranyat is megadnák, ha nem kerültek volna a napvilágra a következő fotók, ahol vagy a nézésük, vagy a járásuk sikerült nagyon félre.   Lindsay Lohan: Katy Perry: Rihanna: Britney Sprears: George Clooney: Tyra Banks: Cameron Diaz:  Hugh… Tovább »

20 legnagyobb sztár-pasicici

 Jack Nicholson   A pasik is tudnak cicit növeszteni. Nem, nem akarom őket bántani ezért, elvégre olyan tehetséggel, kisugárzással, lenyűgöző karizmával vannak megáldva, hogy a kinézetük másodlagos. Ráadásul a férfimellek hátterében egy elváltozás áll, a férfi hormonok eltolódnak a női nemi hormonok irányába. Szóval van más ezer ok, amiért ódákat zenghetünk róluk, koncentráljunk továbbra is ezekre, ne kebelcsodaként… Tovább »

A celebek, ha isznak …

  Sok sztár addig ünnepli a sztárságát, amíg nem érdekli őket, hogy készül róluk egy-két kompromittáló fotó. Ők sem tündökölnek mindig tökéletes pompában, ezt most bizonyítják is.   Paris Hilton Courtney Love Tara Reid Lindsay Lohan Pam Anderson Kiefer Sutherland Heather Locklear Drew Barrymore Mickey Rourke Naomi Campbell Guy Ritchie Kate Moss Kirsten Dunst   Cindy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!