Pink Zebra

Állati szilveszteri buli

      A szilveszteri bulik alkalmával óva intik az embereket a petárdák használatától a kis kedvencek miatt. A hangos durrogtatás ugyanis megzavarhatja a saját bulijukat, amit a gazdik távollétében tartanak. 🙂       Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂           … Tovább »

Gyerekrajzból tetoválás

    Minden szülő tökéletesen elfogult saját gyermekével kapcsolatban, így első rajzos alkotásait féltett kincsként őrzik. Ezt teljes mértékben meg tudom érteni, az én babám 20 hónapos, így rajzait nyugodt szívvel nevezhetem nonfiguratívnak, mégis nagy becsben tartom őket. A már kivehető ábrákból egyes szülők tetoválást készítettek, hogy mindig felidézhessék csemetéjük rajztudásának szárnybontogató első pillanatait. És hát… Tovább »

Kiskifli vagy nagykifli?

  Kiflipózban elaludni a legjobb, amikor hallod a párod szuszogását, érzékeled a szíve kalapálását. Kiderült, hogy ez nem csak az emberek számára a legkellemesebb, hanem az állatkák is szívesebben alszanak összebújva. Nézd meg Te is, milyen édesdeden alszanak a kis cukik.                                   … Tovább »

Hobbiállat vagy állathobbi?

  Hogyan is tudná jobban kimutatni a kis kedvenc a gazdája iránt érzett csodálatot, minthogy azonosul a hobbijával? Különösen, ha ez még a gazditól is extra adag merészséget és rátermettséget kíván. A legvagányabbak deszkával hasítanak, ki gördeszkán, ki a s habokat szeli szörfdeszkával.  A legkevésbé sem veszélytelen sportok közben is biztonságban érzik magukat, hiszen a gazdi a közelükben… Tovább »

Macska az aurámban

  Az állatok nem ismerik a magánszféra fogalmát, mindig és mindenhol ott vannak, kivéve ha Te kifejezetten játszani, vagy simogatni szeretnéd, akkor természetesen nem lehet felébreszteni őket a legmélyebb álmukból. Bubu nevű cicánk szerintem le is vizsgázhatott volna helyettem, mert mindig ott kellett lennie tanulásnál. Pontosabban szólva habtestével minden alkalommal beterítette a szakkönyveket, még az olvasólámpa… Tovább »

Pólyás pillanatok kutyával

  Úgy szereted a kutyusod, mintha csak a gyereked lenne? Akkor Te is hódolhatsz az új hóbortnak, miszerint olyan meghitt fotókat készíttetsz magatokról, mintha csak egy vadonatúj család lennétek, csakhogy az újszülött baba helyét a kis kedvenced tölti be. Otthon ne próbálkozz hasonló fotók létrehozásával, elvégre profinak kell lenni ahhoz, hogy elcsípje valaki azt a kevés nyugodt… Tovább »

Ízirájder kutyák

  Nyáron egymást követik a jobbnál jobb motoros fesztiválok, amit a rajongók semmi pénzért nem hagynának ki. Az elmúlt években a rajongótábor négylábúakkal bővült ki, ugyanis a gondos gazdik osztozni szeretnének az élményekben a kutyusaikkal, sőt van aki malackájával. Ha pedig jönnek, akkor stílusosan öltöztetik fel őket, nézd meg Te is a bőrszerkós kedvenceket:    … Tovább »

A szőrös tyúk a kétlábú kutya kerekesszékén rallyzik

  Ismerkedj meg Roo-val a kétlábú csivavával, akit a Duluth Állatkórház mentett meg 7 hetes korában. És ismerkedj meg Pennyvel, a bolyhos tollú selyemtyúkkal, akit szintén az állatkórház mentett meg 9 hetes korában. A klinikán együtt töltöttek egy kis időt és ez egyúttal egy barátság kezdete is lett. Azóta együtt töltik az idejüket. Hosszan szoktak… Tovább »

Újra nőnap!

    Kinek a pap, kinek a papné – kinek a cica, kinek a cicafiú. Izlés kérdése, hogy a képek jobb vagy bal oldalán látható cuki tetszik jobban, de az bizonyos, hogy a képek végigböngészése után úgy érezhetjük, újra nőnap van.         Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához… Tovább »

Cukiből szörnyecske

  .   A következő állatkák nagyon cukik – kiskorukban, aztán ahogy cseperednek, egyre inkább szörnyecskéhez hasonlítanak. Akikre kiskorukban olvadozva nézünk, nagyobbacskán elborzadva tekintünk – pedig ez csak a külső, amit a természet alakított ki, vélhetően azért, hogy elriassza vetélytársait, vagy épp könnyebben rábukkanjon a táplálékra, vagy csak a élőhelyéhez történő alkalmazkodást szolgálja. Ne a külcsín alapján… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!