Pink Zebra

Szatyorköltemények a kifutón

Lidl Marmalade:     Az új évet sokan kezdik fogadalmakkal, amelyekben az elsők között szerepel a környezettudatosság. Rengeteg műanyag halmozódik fel a bevásárlásnál használt szatyrok révén, így érdemes újragondolni ezeknek a felhasználását. Divattervezők kreativitását hívták életre a színes logók, így álmodták meg ezeket a rendhagyó szatyorkölteményeket.     A cukorkafogyasztás egyetlen pozitív mellékhatása ez a ruha: Csak a szádban olvad,… Tovább »

Azok a susogós mackók…

    Rájöttem, hogy a 80′ as években valójában azért nem kellett a gyerekeknek mobiltelefon, mert elég volt egy kicsit fülelni, és anyuka egyből meghallhatta, merre susog a gyerkőc a melegítőjében. Ehhez még csak nem is kellett nyomolvasó indiánnak lenni, ugyanis az akkoriban rendkívűl menőnek számító ruházatot sikerült olyan anyagból legyártani, hogy még a nagyothallók is visítva… Tovább »

Csodás hajfonatok

  Ha hosszú a hajad, rengetegféle frizurát hordhatsz, akár minden nap máshogy variálhatod. Ráadásul praktikus is, nem melegít annyira a hajad, másrészt néhány nappal a hajmosás után, amikor már nem szívesen hordjuk kiengedve a hajat, még mindig “megjelenhetünk” vele. Kell hozzájuk kézügyesség és némi türelem is, de az eredmény csodaszép!       Ha tetszett… Tovább »

Így kösd meg a sálad – 25-féle variáció

  Hordd a sálad minden nap máshogy! Gyerekként szerintem minden mindenki utált sálat hordani, az anyukák parancsolják mindig a csemetéikre a sapkát, sálat, kesztűt. Így volt ez velem is, de amióta öreg fázós vagyok én is, télen muszáj valami a nyakamba. Én csak a funkcionalitása miatt viselem, de nagyon sokan akár jó időben is felveszik,… Tovább »

Gyerekszépségverseny – harmincasnak kinéző ötévesek

  Minden kislány életében eljön a pillanat, amikor ki szeretné próbálni, milyen is az anyukája bőrébe bújni, felpróbálni a ruháit, ékszereit, magassarkú cipőit, felkenni egy kis rúzst, szemfestéket… Ilyenkor az anyukák mosolyogva nézik őket (kivéve, ha valami méregdrága krémet végigkennek magukon és mellesleg a fél kanapén), hogy lám, nő lesz belőle 🙂 De van, akiknek… Tovább »

Ők aztán kimaxolták a ronda karácsonyi pulcsit

  Közeledik a csúnya pulcsik világnapja (december 13.), amikor mindenki bátran felhúzhatja a ruhatárában található legocsmányabb darabot. A neves napon gyakorta rendeznek rondapulóver-partit, amit általában összekötnek egy jótékonysági akcióval, ahol hajléktalanoknak lehet adományozni egy-egy meleg ruhát. Már csak emiatt is érdemes beszerezni vagy készíteni egy karácsonyi motívumokkal agyondíszített darabot, aminek az Egyesült Államokban nagy hagyománya van. Összegyűjtöttük a létező legrondább… Tovább »

Ők aztán kirittyentették magukat a bevásárláshoz!

    Nem teljesen egyértelmű számomra, hogy ez az emberek teljesen szokásos, hétköznapi viselete vagy a a bevásárlás miatt rittyentik ki magukat ennyire … Mondjuk mindkettő nehezen értelmezhető 😀 A képek a Walmart áruházban készültek, ami éppen betörni készül Magyarországra is. Reméljük, a az ottani divatot nem hozzák magukkal 🙂     “Az asszony bevadult,… Tovább »

A leghipsterebbb hipsterek

  Hipster, hipster… sokszor halljuk ezt a szót, de kik is a hipsterek? Ők azok, akik a nagyszülők szekrényéből vették kölcsön a pulcsijukat, a kredencükről a szarukeretes szemüvegüket és akkora szakállat növesztenek, hogy Kossuth Lajos is megirigyelte volna. (OK, mondjuk 15 éve ezeket mi simán bölcsészeknek hívtuk, nem hipstereknek :D) A hipsterek az egyediségre törekednek,… Tovább »

Itt az új frizuradivat, a szív alakú frufru

  Ha Dél-Koreában jársz, úgy leszel igazán divatos, ha szív alakúra formázod a frufrud. Hajsütővas segítségével készítik el ezt a frizurát, melyet aztán jó alaposan rögzítenek hajlakkal. Főként a nők körében terjed ez a divat, de egy-két férfi(?) fejét is díszíti(?) ilyesmi. Egyelőre nem ez a hétköznapi viselet, inkább csak a fotók kedvéért alakítják ki… Tovább »

Vajon őket kényszerítették, hogy ilyen frizurájuk legyen?

  A nőknek a fodrászhoz menés egyfajta terápia. Amikor kilépnek a szalonból, megújulva érzik magukat, azt várják, hogy egyből észrevegyék rajtuk a változást. Az itt szereplő hajköltemények “gazdáin” tuti, hogy mindenki észreveszi az új frizkót. De vajon mi vitte őket rá, hogy pont ilyen legyen a frizurájuk? És hogy írták ezt körbe a fodrásznál? Itt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!