Pink Zebra

A legextrémebb melltartók

    A nők a melltartójukkal valamilyen hatást akarnak elérni. Mindig. Leginkább lenyűgöző, elképesztő, döbbenetes hatást. A döbbenet borítékolható a fotók láttán is, bár itt nem kifejezetten a hódítás a lényeg.               Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂… Tovább »

Itt vannak a legextrább telefontokok

  Ezeknél különlegesebb telefontokokat nem találsz! Ma már szinte mindenkinek okotelefonja van, mert szükségünk van arra, hogy bárhol elérjük a levelezésünket vagy akár csak megosszuk másokkal egy érdekes pillanatunkat. A telefon viszont sérülékeny, karcolódik, netán kiesik a kezünkből – természetesen ez csak betonozott felület felett történik meg. Sokféléből választhatunk, az egyszerű funkcionális darabok mellett rengeteg… Tovább »

Tömeghisztéria a boltokban

  A fekete péntek a karácsonyi vásárlási időszakot megelőző teljes őrület. Nagy hagyománya van ennek az Egyesült Államokban, és a legnagyobb hisztériát is itt váltja ki, hiszen nem ritka a 90 százalékos leértékelés sem. Sokan erre az eseményre várnak egész évben, és nem egyszer fordul elő, hogy a jeles eseményt a boltok előtt felvert sátrak, illetve… Tovább »

Ha ezt a lakást meglátod, leszoksz a dohányzásról

  Te dohányzol? Biztos ezerszer hallottad már, hogy szokj le … A cigaretta nem csak az egészségedre van káros hatással, hanem a lakásodra is. Nézd meg, hogy néz ki egy dohányos lakása. Szörnyű … A nikotin füstje mindent besárgít idővel, a falakat, a kárpitokat, a készülékeket. Jól látható a hatása a levett képek, radiátorok mögötti… Tovább »

Angolra ferdített településnevek

    Magyar településnevek angolra történő fordításakor tűnik fel egyes elnevezések furcsasága. Máskor bele sem gondolunk, mit takarhat a helység neve, pedig érdemes, már önmagukban is viccesek, angolra fordításkor pedig ráébredhetünk, hogy magyarul mégiscsak szebben hangoznak. Nem sok teret enged a fordítói szabadságnak Szarvas, Szikszó, Tata, Hévíz vagy a Szekszárd. Te melyik településen laksz és… Tovább »

Így szól az óriásxilofon az erdőben

  El tudsz képzelni annál szebbet, mint hogy ott vagy egy meseszép erdőben, csicseregnek a madarak, majd egyszercsak megszólal egy nyugtató xilofonos zene is? Japánban ezt megcsinálták. Hatalmas, több, mint 1 mérföld hosszú xilofont építettek, melyen egy golyó gurulva-esve adja a hangokat. Bach 147. kantátája szólal meg, ami szerintem nagyon illik az erdei hangulathoz. Na… Tovább »

Kávék szexi hangulatban

  Kávét szinte már el sem fogadok valami szép habmintázat nélkül, úgy hozzászoktam az elmúlt időszakban. A mosolygó arc, napocska, szívecske motívum mindig mosolyra késztet, a következő habkompozíciók inkább megdöbbentenének, vagy elgondolkoztatnának: vajon rossz napja van a baristának? Vagy nem jött össze a tegnapi randija? Esetleg vegyem célzásnak? Vagy simán csak perverz? Mindenki döntse el maga,… Tovább »

Sziklamászás autóval

  Moab mágnesként vonzza a szabadtéri kalandok különböző típusainak kedvelőit. A terep különösen alkalmas a hegyi kerékpározásra – a szakértők szerint az itteni ösvények a világ legjobbjai közé tartoznak –, és a sziklamászási és túrázási lehetőségek is kiválóak. Ráadásként a vörös sziklás táj szépsége felülmúlhatatlan. A legőrültebbek autóval “másszák” meg a hegyet, ami nem kis… Tovább »

Ilyen kórházban még nem jártál

  A tokioi Edogawa kórház messziről úgy néz ki, mint bármelyik másik… …de ahogy közelebb mész, már láthatod, hogy itt nem minden a szokásos. A recepció, a folyosók, a vizsgálók, de még az MRI gép is különleges dekorációt kapott.     A vélemények megoszlanak arról, hogy ez mennyire illik egy kórházhoz (ez egyébként nem gyerekkórház),… Tovább »

Ilyen egy óriás ember-matrac-dominó

  Kicsit elálmosodtál munka közben? Dőlj le aludni! Valami ilyesmit csinált a Guinness-rekordnak az a 850 résztvevője is, akik a matracaikkal együtt dőltek szép sorban, ahogyan azt kell.  A rekordkísérlet egy szállodalánc szervezésében történt, amelyiknek 850 tagja van, így a szerte az USA-ból minden hoteljéből 1-1 munkatársat delegáltak. Ez a dominólánc is szimbolizálta a szállodalánc… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!