Pink Zebra

Csodás hajfonatok

  Ha hosszú a hajad, rengetegféle frizurát hordhatsz, akár minden nap máshogy variálhatod. Ráadásul praktikus is, nem melegít annyira a hajad, másrészt néhány nappal a hajmosás után, amikor már nem szívesen hordjuk kiengedve a hajat, még mindig “megjelenhetünk” vele. Kell hozzájuk kézügyesség és némi türelem is, de az eredmény csodaszép!       Ha tetszett… Tovább »

Itt az új frizuradivat, a szív alakú frufru

  Ha Dél-Koreában jársz, úgy leszel igazán divatos, ha szív alakúra formázod a frufrud. Hajsütővas segítségével készítik el ezt a frizurát, melyet aztán jó alaposan rögzítenek hajlakkal. Főként a nők körében terjed ez a divat, de egy-két férfi(?) fejét is díszíti(?) ilyesmi. Egyelőre nem ez a hétköznapi viselet, inkább csak a fotók kedvéért alakítják ki… Tovább »

Vajon őket kényszerítették, hogy ilyen frizurájuk legyen?

  A nőknek a fodrászhoz menés egyfajta terápia. Amikor kilépnek a szalonból, megújulva érzik magukat, azt várják, hogy egyből észrevegyék rajtuk a változást. Az itt szereplő hajköltemények “gazdáin” tuti, hogy mindenki észreveszi az új frizkót. De vajon mi vitte őket rá, hogy pont ilyen legyen a frizurájuk? És hogy írták ezt körbe a fodrásznál? Itt… Tovább »

Disney-hercegnők frizurája a mesékben és a valóságban

    London, szitáló eső, de a hajam tökéletes. Párizs, szikrázó napsütés, de a hajam még mindig tökéletes. Emlékeztek még erre a reklámra? A rajzfilmek hősnői valószínűleg az ebben hirdetett terméket használják, hiszen az ő frizurájuk mindig kifogástalan –  legyen szó szélről, esőről, páráról vagy óriási hullámról, ami átcsap felettük. Nézzük csak meg, a valóságban hogyan mutatna… Tovább »

Ilyen volt a frizurád a 80-as években

  Letagadnád, de tuti, hogy neked is van hasonló képed azokból az időkből! 🙂 Most a nőkön van a sor, a férfiakat és a gyerekeket már kiröhögtük korábban 🙂 Pedig a nőkön is bőven van min, nálunk talán még változatosabbak és hmm … ötletdúsabbak voltak a hajköltemények.   1. vattacukorhaj 25 cm magas frufruval 2. a hajszárító a kádba… Tovább »

Így nézne ki a macskád különböző frizurákkal

  Biztos te is ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy megtudd, hogy néz ki a macskád afrofrizurával vagy éppen laza hullámos tincsekkel. Maru, a YouTube-sztár cica bemutatja 🙂     Egyébként sok egyéb videója és rengeteg rajongója van, érdemes belekukkantani a többibe is 🙂   Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához és iratkozz fel a… Tovább »

Bundásligás celebek

A bundesliga frizura a sztárokat is utolérte, így ők is bundát növesztettek és büszkén vállalták bundásliga frizkójukat. Utólag valószínűleg mindent megtettek, hogy örökre eltüntessék ezeket a fotókat mindenhonnan, de egy pár darabot sikerült megszereznünk, nézzük ezeket a kínos fotókat: Andre Agassi is beállt a sorba:   Jean-Claude van Damme így egy kicsit komolytalannak tűnik: Chuck… Tovább »

Bundásliga horror hajak

Ilyen lélegzetelállító frizurák hódítottak nem is olyan régen. Sokan behódoltak ennek a bundesliga frizurának elnevezett őrületnek, bár érthetetlen, mi motiválta őket ebben. Valószínűleg tükör nélküli lakásban tengették életüket, a fodrász pedig félpénzért csak a fél frizurát vágta le, azt is felül. Se nem szép, se nem praktikus, mégis sokan gondolták úgy, jól áll nekik, és ezzel a hajkölteménnyel riogatták… Tovább »

Büntet(end)ő frizurák gyerekeknek

Egy gyereket sokféle módon lehet büntetni, de azért mindennek van határa! Nézd meg a következő büntető frizurákat, és döntsd el, te megtennéd a gyerekeddel? Mennyit rosszalkodtak, hogy ezt érdemelték? Ráadásul némelyik gyereknek tetszik is, önelégülten mosolyog a kamerába. Mindenkinek jobb lett volna, ha az ezeket rejtő filmkockák fényt kaptak volna, és örökre a jótékony homály fedné… Tovább »

Rénszarvas-frizura

Alkalmi frizura Mikulásra! Az alkalmi frizura hallatán talán egy elegáns hajkölteményre gondolnánk, de ezzel a rénszarvas-frizurával sokkal több kedves mosolyt tudunk bezsebelni. Ráadásul az elkészítése is pofonegyszerű: elég hozzá két zsenília drót, két nagy szem és egy piros anyag. Fogjuk össze a hajat lófarokba, majd egy hajfánk segítségével készítsünk kontyot. Ezután csak beletűzzük az aganccsá… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!