Pink Zebra

Filléres halloween dekoráció zacskóból

  Ha dekorációt szeretnél, nem feltétlenül kell hozzá költségekbe verni magad. A leghétköznapibb dolgokból is lehet különlegeset alkotni, ha van benned egy kis kreativitás és társul hozzá némi kézügyesség. Halloweenre megteszi náhány kisebb-nagyobb nylonzacskó, kukászsák is a fantasztikus, egyedi dekorációd lehet belőlük.       Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához és iratkozz… Tovább »

33 szuper ajtódekoráció halloweenre

  A halloween egy ősi hagyományokból kialakult kelta ünnep, melynek nagy bulikkal beöltözéssel, ijesztgetésekkel való ünneplése főként Amerikában vált hagyománnyá. A gyerekek jelmezben járják az utcákat és bekopogtatnak a szomszédokhoz cukorkát követelve. Ha nem teljesítenék a kérésüket, akkor mindenféle csínyeket követnek el az ott lakók ellen. Az ilyen látogatásokra a bejáratot is illik feldíszíteni, természetesen… Tovább »

15 Halloween állatság

Egyre nagyobb őrület halloweenre beöltözni, így kedvenceink sem maradhatnak ki a sorból. Vigyázat, előfordulhat, hogy ők nagyobb sikert aratnak ezekben a jelmezekben, mint mi! Nem a lókupecek álma Drakula gróf Vigyázat, áruszállítás! Melyik vége harap? Az igazi úriember Alamuszi Csigavér oda-vissza Szuperhusky Leia hercegnő Cuki cukorák Kész átverés! Harry Potter Tudós cicus Up! Költséghatékony szellemirtó   Forrás: http://www.boredpanda.com/halloween-pet-costumes-animals/#post0… Tovább »

10 rém cuki baba halloween jelmez

Az anyukák is megérdemlik a halloween partyt, ahová természetesen már a csöppségeket is be lehet öltöztetni cuki jelmezekbe. A következő jelmezek annyira ötletesek és aranyosak, hogy anyuka legyen a talpán, aki ellenáll egy-egy darabnak. Te melyikbe öltöztetnéd be? Forrás: http://diply.com/different-solutions/mom-dresses-baby-up-every-day-for-halloween/58791/1... Tovább »

Denevér girland halloweenre

    Sej haj denevér…. Riogattak már téged is azzal, hogy a hajadba gabalyodik egy denevér? Ezeknél a csipesz-denevéreknél nem kell ettől tartanod. A közeledő halloween alkalmából stílusosan száríthatod a ruháidat, vagy egyszerűen csak alkalmi dekorációnak használhatod, garantált a siker a Batman-rajongók körében. Fekete kartonlap és csipeszek felhasználásával te is könnyedén elkészítheted. Szükséges eszközök: fekete kartonlap… Tovább »

Állati jelmezek halloweenre

A közeledő halloween őrület utolérte kis kedvenceinket is, alig várják, hogy szebbnél szebb jelmezekbe bújjanak – ezt a következő fotók is tanusítják. Na jó, lehet, hogy ezt nem teljesen önszántukból teszik, csak a gazdi ült a kelleténél többet a TV előtt. A következő szetteknél lehet tippelni, milyen filmet látott utoljára a gazdi 🙂 Mi más is lehetne… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!