Pink Zebra

Őrülten élvezik a havat

  A hó megérkezése némely emberekből eufórikus örömet vált ki, és a szokványostól eltérő módon lelik benne örömüket. A megfázáson kívűl maradandó élmények szerezhetők ilyen kreativitással. 🙂         Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂   Forrás: http://www.bajiroo.com/2013/10/crazy-people-enjoying-the-snow-25-photos/... Tovább »

Hóhányó Intercity

Kicsit izgulsz, hogy ha leesik a hó, késik a vonatod? Joggal teszed, én is sokat várakoztam havazásnál a vonatomra a Lajosmizse-KÖKI útvonalon, akkor az esélytelenek nyugalmával vizslattam a vonat esetleges felbukkanásának az irányába, mintha ezzel a szuggerálással befolyásolhattam volna a mielőbbi érkezését. Reményeimet arra vonatkozóan, hogy valamilyen csoda folytán nem késnék el a munkából, gyorsan aláásta… Tovább »

Az állatok vajon szeretik a telet?

    Nekem a tél nem a kedvenc évszakom. Sötét, hideg, latyakos vagy éppen csúszik …  Ez az állatokkal is így lehet, de egyszerűen nem lehet rajtuk nem nevetni, amikor először rácsodálkoznak erre a fehér valamire. Na és amikor nagy óvatosan belelépnek a süppedő hóba vagy rá a csúszós jégre … Állatiak!      … Tovább »

Hóemberek újratervezve

  Mutassuk meg egyéniségünket, merjünk újat alkotni! Igaz ez egy hóember készítése közben is, ilyenkor is szárnyalhat fantáziánk. Követőkre lelhetünk, de minimum jókedvre deríthetjük barátainkat. Nézzük, mások miket alkottak:     Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a Blogkövetésre!      Forrás: http://indulgy.com/post/rre8vpBYB2/snow-cat, http://www.freshdads.com/magazin/schneemann-bauen-mit-kindern-die-lustigsten-schneemaenner#.VM4oNk05CM4... Tovább »

Cuki hóangyalkák

Használjuk ki az első havat, készítsünk cuki hóangyalkákat! Ehhez még a hóemberek és a pandamacik is kedvet kaptak.   Csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához is, ne maradj le egy bejegyzésről sem!    Forrás: https://www.facebook.com/Stylisheve/photos/pcb.1036920559681858/1036919946348586/?type=1&theater, http://fineartamerica.com/featured/ginny-the-baby-panda-making-a-snow-angel-ausra-paulauskaite.html  ... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!