Pink Zebra

Duck face & dog face

A kutyusok megirigyelték volna a gazdi csücsörítős remekbe szabott selfie-jeit? Aligha, ők nem akarnak párnaszájas pózolást, csupán egy nagyon ötletes szájkosár legújabb darabjait viselik. Ezel a cuki kinézettel biztosan megörvendeztetnek mindenkit, a jókedv garantált. Ilyen szájkosárral talán még a legnagyobb testű harci kutyák sem néznek ki túl ijesztőnek. Ha kutyagazdi vagy, szerezz be egyet gyorsan és csalj mosolyt a járókelők arcára! Reméljük, divatot teremtenek kedvenceink!… Tovább »

15 Halloween állatság

Egyre nagyobb őrület halloweenre beöltözni, így kedvenceink sem maradhatnak ki a sorból. Vigyázat, előfordulhat, hogy ők nagyobb sikert aratnak ezekben a jelmezekben, mint mi! Nem a lókupecek álma Drakula gróf Vigyázat, áruszállítás! Melyik vége harap? Az igazi úriember Alamuszi Csigavér oda-vissza Szuperhusky Leia hercegnő Cuki cukorák Kész átverés! Harry Potter Tudós cicus Up! Költséghatékony szellemirtó   Forrás: http://www.boredpanda.com/halloween-pet-costumes-animals/#post0… Tovább »

Állati jelmezek halloweenre

A közeledő halloween őrület utolérte kis kedvenceinket is, alig várják, hogy szebbnél szebb jelmezekbe bújjanak – ezt a következő fotók is tanusítják. Na jó, lehet, hogy ezt nem teljesen önszántukból teszik, csak a gazdi ült a kelleténél többet a TV előtt. A következő szetteknél lehet tippelni, milyen filmet látott utoljára a gazdi 🙂 Mi más is lehetne… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!