Pink Zebra

Kis gyerek, nagy kutya – egy örök barátság kezdete?

      Kutya és gyerek – elbűvölőek együtt. Nem mondom, hogy elsőre nem kapnék sokkot, ha elsőre ilyen közelségben látnék egy kisbabát egy (bármekkora) kutyával, de a képek tanúsága szerint ezek a kutyusok óvják, védelmezik a gyerkőcöket azon kívül, hogy bármit eltűrnek nekik. 🙂 Vigyázat! Cukiságbomba!           Forrás: http://www.earthporm.com/22-little-kids-big-dogs/       … Tovább »

Ilyen egy zeneimádó kutya – cukiságbomba!

  Szereted a zenét? Ha meghallod a kedvencedet, önkéntelenül is elkezd járni a lábad, bólogatni a fejed, ujjaiddal a ritmust ütöd és közben pedig mosolyogsz? Nem csak az emberekre lehet ilyen hatással a muzsika. Ez a golden retrier mosolyog, ha szól a zene és elkomorul, ha abbamarad. Hogy lehet már ennyire cuki?! 🙂    … Tovább »

Kutya legyek, ha beveszem a gyógyszert!

  A gyógyszereket nem szeretjük. Egyrészt azért, mert ha már az kell, azt jelenti, betegek vagyunk, másrészt pedig az íze is rossz (kivéve a gyerek kanalas orvosságé, amit tényleg szerettünk tesómmal, amíg kicsik voltunk.) Az egyéb gyógyszereket viszont Anyukám összetörte és mézzel vagy lekvárral vegyítve adta nekünk. Nem volt jó íze így sem, sőt, de… Tovább »

Így néznek a kutyák, ha rájönnek, hogy állatorvoshoz viszed őket

  A kutyák közül sokan szeretnek autózni, maguktól pattannak be a helyükre, még akkor is, ha csak az udvaron áll a kocsi. De van valami hatodik érzékük, amellyel kiszúrják, ha gyanús vagy és a rettegett ehér köpenyes dokihoz akarod vinni őket. Mentek-mentek, aztán elkezded érezni magadon a szemrehányással és félelemmel teli lapos pillantásokat, szinte hallod,… Tovább »

Menő kimonók cicáknak

  Japánban, ahol a háziállatok száma meghaladja a gyerekekét, nem meglepő, hogy a kisállatok el vannak kényeztetve. A gazdik mindent meg akarnak nekik adni, bár lehet, hogy az állatok ezt nem mindig élvezik.  Speciális babakocsikba teszik őket vagy nagyobb ünnepekkor a kedvenceket is megilleti szerintük az alkalomhoz illő öltözék. Természetesen hatalmas összegeket költenek a minél… Tovább »

Pólyás pillanatok kutyával

  Úgy szereted a kutyusod, mintha csak a gyereked lenne? Akkor Te is hódolhatsz az új hóbortnak, miszerint olyan meghitt fotókat készíttetsz magatokról, mintha csak egy vadonatúj család lennétek, csakhogy az újszülött baba helyét a kis kedvenced tölti be. Otthon ne próbálkozz hasonló fotók létrehozásával, elvégre profinak kell lenni ahhoz, hogy elcsípje valaki azt a kevés nyugodt… Tovább »

Ízirájder kutyák

  Nyáron egymást követik a jobbnál jobb motoros fesztiválok, amit a rajongók semmi pénzért nem hagynának ki. Az elmúlt években a rajongótábor négylábúakkal bővült ki, ugyanis a gondos gazdik osztozni szeretnének az élményekben a kutyusaikkal, sőt van aki malackájával. Ha pedig jönnek, akkor stílusosan öltöztetik fel őket, nézd meg Te is a bőrszerkós kedvenceket:    … Tovább »

A szőrös tyúk a kétlábú kutya kerekesszékén rallyzik

  Ismerkedj meg Roo-val a kétlábú csivavával, akit a Duluth Állatkórház mentett meg 7 hetes korában. És ismerkedj meg Pennyvel, a bolyhos tollú selyemtyúkkal, akit szintén az állatkórház mentett meg 9 hetes korában. A klinikán együtt töltöttek egy kis időt és ez egyúttal egy barátság kezdete is lett. Azóta együtt töltik az idejüket. Hosszan szoktak… Tovább »

Amikor a kutyák bénáznak …

    Ezeket a videókat nem fogod tudni végignézni nevetés nélkül! 🙂 Az eséseken – ha csak kisebbről van szó – képes vagyok sokáig nevetni, a leglehetetlenebb helyeken jut eszembe persze, például a tömött buszon, ahol csak lesnek, hogy miért nem tudom alapállásban tartani az arcomat 😀 A nagyobbakat viszont – mióta eltörtem pár éve a… Tovább »

Tarantula pókkutya

  Hogyan tudod kutyusoddal halálra rémiszteni a járókelőket? Itt az egyszerű megoldás – tarantula pókkutya:       Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a Blogkövetésre!       Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/68046644345531767/ http://www.dailymail.co.uk/news/article-2745007/Giant-mutant-spider-dog-let-loose-unsuspecting-public-hilarious-online-prank.html... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!