Pink Zebra

Kocsmajóga

  Divatttá vált jógázni. A legújabb trend szerint a világ legkülönfélébb pontjain kell jógagyakorlatokat bemutatni, lehetőleg híres épület előtt, így népszerűsítendő a jógát. Önkéntes kezdeményezőkkel eddig is találkoztam, csak nem ismertem fel bennük a nemes szándékot. De ezek után más szemmel tekintek rájuk, és bátorítom őket, hogy a kocsmánál híresebb épület előtt gyakorolják a jótékony mozgásformát. A… Tovább »

Ha ittál, kerüld a kreatív barátaidat!

  Azért vannak a jóbarátok … hogy kiéljék a kreativitásukat, amikor kottarészegen fekszel valahol, hogy kipihend a fáradalmakat. A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen, pedig az “alkotók” csak a kezük ügyében lévő tárgyak segítségével hívták életre a remekművet.  Kihagyhatatlan képek, nézd meg Te is!                              Ha tetszett a bejegyzés,… Tovább »

A celebek, ha isznak …

  Sok sztár addig ünnepli a sztárságát, amíg nem érdekli őket, hogy készül róluk egy-két kompromittáló fotó. Ők sem tündökölnek mindig tökéletes pompában, ezt most bizonyítják is.   Paris Hilton Courtney Love Tara Reid Lindsay Lohan Pam Anderson Kiefer Sutherland Heather Locklear Drew Barrymore Mickey Rourke Naomi Campbell Guy Ritchie Kate Moss Kirsten Dunst   Cindy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!