Pink Zebra

A legmenőbb strandcuccok

  Ha már unod az egyenmatracokat, és a felfújható csónak sem dob fe, turbózd fel a megjelenésed a strandon, legyél egyedi! Szerezz be a gyerekeknek egy izgalmas új vízijátékot, addig pedig te egy extra kényeztető luxuscsodán élvezheted jól megérdemelt pihenésed.   Itt gyorsan elillan a stressz:   Egy kártyaparti miatt sem kell kimenni a vízből:  TV… Tovább »

A legcikisebb strandolók

  A feltöltődés és pihenés egyik legkellemesebb formája a tengerparton történő semmittevés. Az eseménytelen napozást néha megzavarhatja némi váratlan és kizökkentő esemény, ami üde színfoltjává válhat a strandolásnak, még ha először azt is gondolnánk, erre soha nem lennénk kíváncsiak.   Nem menekülsz: Áááááá, nem tudom levenni róla a szemem: Biztosan az üvegvisszaváltóba indul: Fasza nagy… Tovább »

Félresikerült medencés buli

  A hőséget egy medencében a legkönnyebb elviselni. Ha az egész egy összejövetellel párosul, abból biztosan jó buli kerekedik. Erre csak nyáron van lehetőség, így mindenképpen éljünk az adódó lehetőséggel, mert feledhetetlen emlékekkel gazdagodhatunk.   Belevaló fiúk hűsölnek a szemeteszsákban: Van, aki kicsiben csinálja: Van, aki a lehető legnagyobb nézőközönség előtt ég be: Nehogy eltéveszd a… Tovább »

A legjobb víz nélküli szinkronúszó csapat

  Csak egy jó ötlet kell és gyakorlatilag nulla költséggel megvan az előadás. Egy iskolásoknak rendezett ki mit tud rendezvényen mutatták be a diákok ezt a zseniális műsort. A közönség már az első másodpercektől fuldoklott a nevetéstől, nem úgy, mint a szinkronúszó “lánykák”, akik biztosan fuldoklás nélkül, szárazon “megúszták” ezt az előadást 🙂    … Tovább »

Csak egy ugrás a part

    Amikor kánikula van és közeledsz a strand felé, már semmi másra nem vágysz, csak hogy minél előbb hűsölhess a hullámok között. És ha menő vagy, akkor nem csak besétálsz a vízbe, hanem adsz a látványnak is, elvégre szórakoztatni kell a parton henyélő csajokat/pasikat is.  Nagy lendületet veszel, elrugaszkodsz, ugrasz és máris ott vagy… Tovább »

12 házilag barkácsolt medence

  Ha beköszönt a jó idő, rögtön a strandra, vízpartra vágyunk. De a legjobb persze az lenne, ha lenne egy saját medencénk! Persze egy medencéhez kell egy saját udvar, a kiépítéséhez és üzemeltetéséhez pedig nem kevés pénz. De nem mindenkinek 🙂 Van, aki a medencekérdést megoldja “okosba”, nincs tervezés, nincs építtetés, még terület sem kell… Tovább »

Jaj, úgy élvezem én a strandot …

    “Ha végre itt a nyár és meleg az idő, az ember strandra jár…” Szóval, ha itt a jó idő, irány a vízpart! Mit lehet csinálni a strandon? Fürödni, napozni, megenni az otthonról hozott rántott húsos szendvicset vagy a sokszorosan túlárazott strandos lángost … és bámulni a többi strandolót (ha nincs szerencsénk és egy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!