Pink Zebra

Őrülten élvezik a havat

  A hó megérkezése némely emberekből eufórikus örömet vált ki, és a szokványostól eltérő módon lelik benne örömüket. A megfázáson kívűl maradandó élmények szerezhetők ilyen kreativitással. 🙂         Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂   Forrás: http://www.bajiroo.com/2013/10/crazy-people-enjoying-the-snow-25-photos/... Tovább »

Így síeltünk 120 éve

    Az alábbi képek bizonyítják, hogy a síelés örömeinek milyen régóta hódolnak az emberek. A sízés kb. 5000 éves múltra tekint vissza, de akkoriban még csak közlekedési eszköz volt, míg manapság hobbynak számít. A hóval borított területeken gyorsan rájöttek az emberek, hogy amennyiben megnövelik a cipőjük felületét, az megkönnyíti és moggyorsítja a mozgásukat. Fokozatosan alakult ki a hosszú,… Tovább »

A legdurvább snowboard-landolások

    A napokban próbálkoztam a snowboard tanulással. Utolag is elnézést mindenkitől, aki “normális” tempóban szeretett volna mögöttem haladni, de engem kellett kerülgetnie. Nem is olyan könnyű megállni ezen a deszkán, uralkodni felette pedig nem kevés izomláz eredménye. Óvatos duhajként megúsztam sérülések nélkül, nem úgy mint az összeállításban szereplők, akik feltehetően még sokáig emlegetik első szárnypróbálgatásaikat:    … Tovább »

Bukott hóangyalok

    Az első hó érkeztével sok helyen láthatunk hóangyalkákat. A szombat esti bulik után pedig bukott hóangyalok lepik el a hűsítő fehéréséget. Soha ne zavarjuk meg a pihenésüket, ébresztgetésük egyébként sem nagy eséllyel járna sikerrel. Betakargatni őket is hiábavaló tevékenység, felhevült testüknek kifejezetten jól esik a jeges ölelés. Engedjük saját tempójukban rácsodálkozni újdonsült környezetükre.          … Tovább »

Első hó, első esés

    Az első hó megérkezésekor a kitörő lelkesedés sokszor vezet vicces balesetekhez. Ezért mindig érdemes kamerázni az eseményeket, hogy ezeket a pillanatokat megörökítsük az utókornak.       Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Pink Zebra Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂          Forrás: http://www.funnyordie.com/slideshows/63fb2268be/athletic-snow-fails?=a&_cc=__d___&_ccid=dgh8hl.nucwop... Tovább »

Az állatok vajon szeretik a telet?

    Nekem a tél nem a kedvenc évszakom. Sötét, hideg, latyakos vagy éppen csúszik …  Ez az állatokkal is így lehet, de egyszerűen nem lehet rajtuk nem nevetni, amikor először rácsodálkoznak erre a fehér valamire. Na és amikor nagy óvatosan belelépnek a süppedő hóba vagy rá a csúszós jégre … Állatiak!      … Tovább »

Ablak-Zsiráf és társai

  Télen a szabadban élő állatok útra kelnek, hogy táplálékot találjanak maguknak. A leleményes állatkák tudják, hogy otthonunkban finom falatok rejtőznek. Így ne lepődjünk meg, mikor a forró csokival bekuckózva arra leszünk figyelmesek, valaki az ablakban lesi mozdulatainkat és jelzi, hogy neki is készíthetünk egy adaggal.     Így pedig Te érzed magad reggelente, amikor korán reggel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!