Pink Zebra

20 kreatív WC-jelölés

  Nők és Férfiak felirat. Vagy egy szoknyás és egy nadrágos pálcikaember. Ezekről mindenki felismeri a mellékhelyiségek ajtaját. De miért is ne lehetne ezt kreatívabban, az adott helyre jellemzően megtenni, úgy, hogy közben az eredeti funkcióját megtartva bárki felismerje, melyik ajtón kell bemennie, ha sürgős dolga akad. Az alábbiakban jöjjön 20 kreatív WC-jelzés a szokásos… Tovább »

A 15 legfurcsább WC

    Fehér csempék, fehér falak, fehér szaniterek … unalmasok az illemhelyek. Persze nem mindenhol. Ahol kreativitás van, ott nincs egyhangúság! 🙂 Némelyiket kipróbálnám, némelyiket csak megnézném, némelyiket pedig messze elkerülném 🙂   2. tériszonyosoknak nem ajánljuk   3. kívül tükör, belül viszont teljesen átlátszó, nem biztos, hogy túl kellemes érzés lehet … 4. némi tudatmódosító anyag… Tovább »

Mártózz meg egy WC-ben – kiállítás Japánban

    Japánban 2014-ben egy újszerű kiállítás nyílt meg a Tokiói Tudományos Múzeumban. “Az emberi hulladék a föld jövője” című kiállítás egyértelműen a toalettek és a széklet témákat járja körül. Megtekinthetőek a különböző állati és emberi ürülékek, űrvécék vagy a jövő elképzelései a legkisebb helyiséget illetően. De például arról is információkat szerezhetünk, milyen hatással volt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!